Wil je met ons in contact komen?

Activiteiten

Bij Het Anker Food & Bar staan we voor je klaar. Niet alleen voor een hapje en een drankje, kom bij ons strijden op de klootschiet baan of gezellig Jeu de Boules spelen.

Klootschieten

Klootschieten is leuk voor jong en oud. Dit uitje is zeer geschikt als familie-uitje of als je een middagje wat actiefs wilt doen tijdens je verblijf op Camperpark Soasel. De klootschietbaan is te vinden achter Het Anker. Een spannende strijd met veel lol en gezelligheid. Gooi die kloot verder dan je beste vriend en finish als eerste.

Hoe werkt het? Gooi de kloot in zo weinig mogelijk worpen over de gehele baan. Simpel, toch?

Prijzen

Je kunt al komen klootschieten vanaf €3,00 per persoon. Wij bieden ook klootschiet-arrangementen aan. Dit is te boeken vanaf vijf personen. Geïnteresseerd? Bel dan even!

Jeu de Boules

Het Anker heeft een mooie Jeu de Boules baan aangelegd die door iedereen gebruikt mag worden. De baan grenst aan ons gezellige terras. Dus voor de fanatiekelingen onder ons: even een slokje water en door! Kom na de tijd genieten van ons terras met een hapje en een drankje. De ballen liggen voor jullie klaar!

Prijzen

Je kunt al komen Jeu de Boules vanaf €3,00 per persoon. Wij bieden ook arrangement aan. Dit is te boeken vanaf vijf personen. Geïnteresseerd? Bel dan even! Wij maken graag een voorstel op maat.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico