Wil je met ons in contact komen?

Bruiloft of uitvaart

Of je nou iets te vieren hebt of je even stilt staat bij een verlies. Het Anker is er voor jou! Een bijzondere dag in het leven kan van alles zijn. Je trouwdag waar je maanden op hebt gewacht of de uitvaart van je plotselinge overleden vader. Wij staan voor je klaar met een maatwerk plan om deze momenten nooit meer te vergeten.

Bruiloft

Woehoe! Je bent ten huwelijk gevraagd, of je hebt jou geliefde ten huwelijk gevraagd! Er breekt nu een hele leuke tijd aan waarin jullie samen kunnen fantaseren over deze dag. Want ja… je vraagt je vast gelijk af: “Ik ga trouwen, maar waar ga ik dat doen?” Bij Het Anker Bar & Food! Bij ons is er genoeg ruimte om een uitgebreid feest te vieren of juist een intieme ceremonie te houden. Had je al aan de catering gedacht? Nee?! Geen probleem. Onze koks bereiden de lekkerste amuses en maken de grootste borrelplanken. Een biertje of toch liever een cocktail? Bij de bar kan alles besteld worden! Je trouwdag moet de mooiste dag van je leven worden. Een dag om nooit meer te vergeten. Wij ontzorgen jullie tot in de puntjes zodat elk glas gevuld is, de dansvloer vol staat en iedereen met een lach de avond verlaat.

Uitvaart

Afscheid nemen is een van de moeilijkste dingen om te moeten doen. Of dat nu van een ouder, kind, partner, familielid of vriend is. Soms komt het afscheid onverwacht. Op dit moment begint een lastig proces van een combinatie van eigen emoties en knopen doorhakken voor de uitvaart. Op dat moment heb je maar één doel: een mooie afscheidsceremonie regelen. Wij dragen hier graag ons steentje aan bij. Hoe? Kom bij ons samen om herinneringen op te halen en na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Was de wens een traditioneel broodje kroket? Of toch luxe belegde broodjes? Geen probleem. Bij ons kan het allemaal. We luisteren naar je wensen en komen met een op maat gemaakt plan.

Maak mooie herinneringen mogelijk

Wij denken graag mee om dit bijzondere moment nooit meer te vergeten. Door middel van een plan op maat worden al jouw wensen werkelijkheid. Wil je meer weten over alle mogelijkheden?

Neem contact met ons!
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico