Wil je met ons in contact komen?

Camperpark Soasel

Gelegen in het groene buitengebied van Saasveld, vind je Camperpark Soasel! Een camperpark waar genieten, uitrusten en plezier maken centraal staat. Kom jij snel langs?

Camperpark Soasel is opgericht in 2021 en biedt voor 25 campers een uitgeruste staplek. Kamperen bij Camperpark Soasel is genieten van alles wat Twente je te bieden heeft. Van mooie wandel- en fietsroutes tot lekkere restaurants in de buurt. Bij ons kom je écht tot rust.

Nog even wat meer informatie…

Het Camperpark Soasel is een aanvulling op het al bestaande horecabedrijf Het Anker Bar & Food welke al generaties lang in onze familie is. Voordat het camperpark gebouwd was, was de grond een deel van de weilanden waar onder andere onze paarden stonden te grazen. Naast dat paarden houden een hobby van ons is, hebben wij negen paardenstallen en runnen wij hippisch centrum De Ankerhal. Hier wordt paardensport uitgeoefend in de ruimste zin van het woord.

Kamperen in het hart van Twente!

Het Twentse landschap biedt plezier voor jong en oud. Ruige natuur, open wateren en gezellig scooteren door de buurt. Bij Camperpark Soasel kan het allemaal!

Camperpark Soasel
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico