Wil je met ons in contact komen?

Dansavonden

Zit dansen al een beetje in je systeem? Dat begrijpen wij maar al te goed! Dansen is een manier van jezelf en het is ook goed voor de gezondheid. Bij de dansavonden bij Het Anker Saasveld breng jij jouw dansskills in de praktijk. Je hoeft daarvoor niet te wachten op het eerstvolgende familiefeestje of avondje uit, want bij Het Anker zijn er vrije dansavonden.

Onze vrije dansavonden zijn gewoonweg heerlijk én gezellig voor iedereen. De sfeer is er altijd opperbest en iedereen is lekker ontspannen. Natuurlijk wordt er gedanst – en niet zo’n klein beetje ook - maar na de tijd is er ruimte voor een borrel. Iedereen neemt bezit van de dansvoer op eigen niveau en alles danst door elkaar én met elkaar. Een lust voor het oog en een genot om mee te doen.

Naast het dansen worden er ook veel contacten gelegd en vriendschappen gesloten.

Bekijk de agenda

Wanneer

Elke laatste zaterdag van de maand (mits er geen andere evenementen zijn. Dus houdt onze kalender goed in de gaten.)

Aanvang: 20.00 uur

Entree: € 7,50 p.p.

Agenda dansavonden 2023

  • Zaterdag 29 april: Duo Blacklight

Het Anker Bar & Food is meer dan 100 jaar traditie en gastvrij vakmanschap!

Genieten. Dat kun je bij ons vijf dagen per week. Van zwarte koffie tot de rode wijn en alles daartussenin. Met je grote en kleine liefdes, familie of vrienden. Wij laten je genieten van échte Twentse gastvrijheid.

Over ons
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico