Wil je met ons in contact komen?

Vriendenuitjes

Lekker er op uit met een vriendengroep om iets te doen wat je in het dagelijks leven niet snel met elkaar doet. Leuk! Maar wat is dan een origineel vriendenuitje om te ondernemen met elkaar? Wij helpen je graag!


Wat is nu leuk om te doen als origineel vriendenuitje? Je wilt niet voor de zoveelste keer gaan bowlen. Nee, deze keer wil je iets echt speciaals doen. Iets wat je nog lang bij zal blijven en waar je met zijn allen nog lang over napraat. Met de vele activiteiten die je bij ’t Anker kan doen vind je gegarandeerd een origineel vriendenuitje dat perfect bij jouw vriendengroep past. Ontdek elkaars verborgen kwaliteiten, wie zijn de lefgozers en wie is wat voorzichtiger? Wie neemt het heft in handen en wie kan er het hardste racen? Ontdek het allemaal tijdens een gezellig vriendenuitje of een rustige activiteit. Wij bieden uitjes voor zowel grote als kleine groepen. Maak het een uitje om nooit te vergeten! Kom na de tijd een afzakkertje nemen of een hapje eten in ons restaurant. Wij staan voor je klaar.

Stel je eigen perfecte vriendenuitje samen met onze hulp. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we er hoe dan ook een onvergetelijke dag of avond van te maken! Wij vervullen jouw wensen en maken het realiteit. Zo zorgen wij ervoor dat jullie het beste vriendenuitje ooit hebben!

Ben jij degene die het uitje moet organiseren maar vind je kiezen lastig of kun je wel wat hulp gebruiken? Neem gerust contact met ons op voor een voorstel op basis van jouw wensen.

Wil je meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico