Wil je met ons in contact komen?

Bedrijfsfeesten

Zoek je een leuke locatie om je collega’s op een andere manier te leren kennen? Kom dan met z’n allen naar Het Anker! Wij staan voor jullie klaar om jullie een onvergetelijke dag of avond te geven.


Is het tijd voor een spraakmakend bedrijfsfeest? Wij bieden alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag met medewerkers of relaties. Het Anker is een goed bereikbare locatie, heeft een lekker én sfeervol restaurant en een gevarieerd activiteitenaanbod. Dit betekent: gegarandeerd feest!

Het maakt niet uit wat er te vieren is, wij organiseren speciaal voor jullie een bedrijfsfeest op maat. Niets is te gek! Bij ons hebben jullie de keuze uit gevarieerde concepten die uiteraard helemaal aan te passen zijn aan jullie wensen en behoeften. De muziek, de aankleding, de horeca én het amusement worden allemaal door ons georganiseerd. Waarom? Deze dag willen we jullie volledig ontzorgen.

We beschikken over veel ervaring in het organiseren van feesten en partijen voor groepen. Groot of klein, wij doen het allemaal. Onze locatie en ons restaurant zijn slim in te richten en aan te passen. We denken daarnaast nog graag met jullie mee om het feest net dat beetje extra te geven.

Wellicht vraagt je jezelf af wat er nog meer mogelijk is. Laten we daar samen over sparren! Neem contact met ons op door het formulier in te vullen en dan spreken we elkaar snel.

Wil je meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico