Wil je met ons in contact komen?

Restaurant

Van een snelle daghap tot lang tafelen. Van mag het ietsje meer zijn tot glutenvrij. Van kleine tot grote eters. Wij zijn er voor jou! Verrassend genieten van de lunch of uitgebreid diner. Bij het lezen van onze á la carte gerechten loopt het water je al in de mond. Kom jij ook gauw lekker eten?

De lekkerste carpaccio en nog veel meer heerlijke gerechten eet je bij ons. Onze ruime porties worden altijd geserveerd met een flinke dosis Twentse gastvrijheid en gezelligheid. Bij Het Anker zit je altijd goed. We zijn blij je weer te mogen ontvangen. Maak alvast online je reservering of loop spontaan bij ons binnen en schuif gezellig aan!

En heb je dieetwensen of allergieën? Ook dan kun je bij ons onbezorgd genieten. Onze keukenbrigade houdt graag rekening met jouw wensen. Op onze menukaart vind je daarom ook vegetarische, veganistische en glutenvrije gerechten.

Wil je met een grote groep lekker én makkelijk dineren? Dan is ons buffet een ideale oplossing. Wij hebben een aantal buffetten die geheel naar eigen wens samen te stellen zijn. Hierdoor zit er voor iedereen wat lekkers bij en is er altijd genoeg. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico