Wil je met ons in contact komen?

Partijen

Op zoek naar een locatie voor een groot feest of gezellig diner? Bij ons is plek zat! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.


’s Avonds en in het weekend openen wij graag onze deuren voor een besloten feest. De mogelijkheden zijn divers, van een koud of warm buffet of toch à la carte, een kraamfeest, tot een Twentse bourgondische borreltafel, wij maken van iedere wens een feest! In alle jaren dat wij al bezig zijn is niets ons nog te gek geweest!

Bij Het Anker bieden we meer dan een leuk feest en een mooie locatie. Onze ervaren collega’s staan klaar om jullie feest of partij uit handen te nemen. Ons team zet jullie wensen om naar de werkelijkheid. Ieder feest is anders en wij doen er alles aan om dit samen met jullie op maat te maken. Daarnaast hebben wij een uitstekende geluidsinstallatie, maar is er ook de mogelijkheid om een eigen DJ te regelen om het feest compleet te maken. Het Anker bevindt zich op een centrale locatie en is daarom makkelijk te bereiken voor de gasten.

We bespreken alle mogelijkheden graag met jullie door en maken op basis van de specifieke wensen een gedetailleerde offerte op met vaste prijsafspraak. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op door het formulier in de vullen en dan spreken we elkaar snel.

Wil je meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico